torsdag 14. oktober 2010

Seminar om Sosiale Medier for kommunene på Haugalandet

Etter initiativ fra Karmøy og haugesund Kommune ble det arrangert et seminar om Sosiale Medier på Gamle Slaktehuset i Haugesund, torsdag 7 oktober 2010.


Øyvind Lindø fra Sebyen.no og Atle Grimsby fra Utsira kommune var innledere, med fokus på muligheter innen Sosiale Medier.Deltakende kommuner var: Haugesund, Karmøy, Sveio, Bømlo, Tysvær, Vindafjord og Utsira.

SeByen.no er kanskje den mest ledene mediebedrift på Haugalandet innen Sosiale Medier. Øyvind Lindø har hatt flere samlinger for næringslivet på Haugalandet om Sosiale medier. Online mediaselskapet SeByen.no går snart live med TV på Altibox og han er svært fornøyd med Utsira som har 100% dekning på Altibox.

Undertegnede orienterte om Utsira Kommune sin satsning på Sosiale Medier. Presentasjonen ligger her.

Det ble et givende seminar, og det er dannet en privat facbook gruppe for seminardeltakerene, slik at vi kan følge opp det videre arbeidet med Sosiale Medier i kommunene på Haugalandet.

Undertegnede presenterte litt av mulighetene som ligger i twitter med samling av informasjon i tråder kalt hashtags (#) blidet viser tweets fra møtet samlet i hashtaggen #soskom. Her med statistikk på hasttags.no. Siden seminaret har Tysvær Kommune startet med å mikroblogge via Twitter. Flere kommuner har forbedret sine Facbook sider og vi tror nok flere kommuner vil få et Sosial Media oppsving på Haugalandet.

Atle Grimsby
webansvarlig
Utsira Kommune

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar