mandag 12. desember 2011

I dag er det 3 år siden første Norske kommunale tweet

Her er den første tweet til @Utsirakommune. Litt kjedelig tweet, ..men, nyttig informasjon til våre innbyggere. Det er i dag 3 år siden Utsira Kommune som første Norske Kommune kom seg på mikroblogg-tjenesten Twitter.

Kommunen har lenge hatt fokus på Sosiale Medier og mangfoldet av nyttige kanaler som finnes på web. Vår satsing på Sosiale Medier har gitt oss muligheten til å følge med på hva som skrives om Utsira, samt gitt oss god drahjelp i å nå våre visjoner.
Her kan du lese i våre favoritt-tweets (historie fortelling). I starten var mikrologgtjenestene twitter.com og identi.ca de viktigste kanaler for å styre folket inn på våre hjemmesider. Nå er twitter blitt mer en kanal for å komme i dialog med våre Utsira-venner.

Vår Facebook side har overtatt mer av informasjons-strømmen rett ut til folket, og vi som de fleste andre kommuner feeder fra Facebook til twitter.

Vi håper at våre (fortiden 861) trofaste twitter-venner fortsatt føler at det er interessant å følge med på tweets fra Norges minste kommune i folketall.

Takk til Andreas B. Eriksen som minnet oss om vårt lille jublieum :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar